Firewire PCIe kaart met TI Chipset



Firewire PCIe kaart met TI Chipset

Berichtdoor Deejay » 02 Feb 2016 15:22

ZOals jullie waarschijnlijk weten wordt binnenkort mijn pc gebouwd. Nu heb ik nog wel een firewire pcie kaartje nodig met een Texas Instruments XI02213B chipset om er in te laten zetten. Maar het blijkt moeilijk om dit soms te achterhalen bij de specificaties.

Hebben jullie nog een tip voor mij?
Deejay

Giga Lid
Giga Lid
 
Berichten: 70
Geregistreerd: 22 Okt 2014 13:15
Computer: R.I.P. Mac Pro 3.1 2.8 8-core draaiend op Mountain Lion (10.8)
DAW: Cubase Pro 8
Geluid weergave:: Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

Re: Firewire PCIe kaart met TI Chipset

Berichtdoor larsholm » 02 Feb 2016 17:28

http://www.informatique.nl/567006/deloc ... 1394a.html

Ik heb deze in mn pc. Werkt perfect op win 7 en 10
larsholm

Gebruikers-avatar
Moderator
Moderator
 
Berichten: 241
Geregistreerd: 15 Jul 2014 21:02
Woonplaats: Zwolle
Computer: Windows 10 x64, intel skylake i7-6700HQ, Nvidea quadro M1000M, 16gb DDR4 ram
DAW: Reaper DAW
Geluidskaart (Audio interface): Focusrite Saffire Pro 26

Re: Firewire PCIe kaart met TI Chipset

Berichtdoor Deejay » 02 Feb 2016 22:39

Deze heeft een VIA-chipset en geen TI chipset :-(
Deejay

Giga Lid
Giga Lid
 
Berichten: 70
Geregistreerd: 22 Okt 2014 13:15
Computer: R.I.P. Mac Pro 3.1 2.8 8-core draaiend op Mountain Lion (10.8)
DAW: Cubase Pro 8
Geluid weergave:: Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

Re: Firewire PCIe kaart met TI Chipset

Berichtdoor larsholm » 02 Feb 2016 23:12

Ah mijn excuses, gevalletje niet opletten 8)

Blijft wel dat het ding in mijn systeem prima werkt met de focusrite saffire serie en windows 10-
larsholm

Gebruikers-avatar
Moderator
Moderator
 
Berichten: 241
Geregistreerd: 15 Jul 2014 21:02
Woonplaats: Zwolle
Computer: Windows 10 x64, intel skylake i7-6700HQ, Nvidea quadro M1000M, 16gb DDR4 ram
DAW: Reaper DAW
Geluidskaart (Audio interface): Focusrite Saffire Pro 26

Re: Firewire PCIe kaart met TI Chipset

Berichtdoor BillT » 03 Feb 2016 11:53

BillT

Gebruikers-avatar
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 646
Geregistreerd: 08 Apr 2014 08:56
Woonplaats: Hoogeveen
Computer: Windows 10 (64-bit) - i5-4670K - 16GB Ram
DAW: Cubase Pro 8.5
Geluidskaart (Audio interface): Focusrite Saffire Pro 40
Geluid weergave:: KRK rokit 5 g2, ADAM a77x
Audio Technica ATH-M50XWH, Senheiser HD 280 Pro, Senheiser HD 202, Pioneer SE-M390, AKG K77
Devine Artist 12A


Terug naar Computer

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron